Închide

Profesorii de la Colegiul Național ”Mihai Viteazu” Turda, în grevă japoneză

Educaţie by Actual de Cluj - nov. 24, 2022 0 205

Mai mulți profesori de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” din Turda au intrat de azi într-o grevă japoneză de avertisment, încercând astfel să atragă atenția asupra problemelor care există la unitatea liceală din localitate, pe fondul tensiunilor cu directoarea Codruța Andreica.

Practic, este vorba despre o escaladare a situației tensionate de la CNMV, pe fondul demisiei solicitate de către profesori, la adresa directoarei, dar și a faptului că Inspectoratul Școlar Județean efectuează un audit la unitatea școlară, în urma solicitării profesorilor, care au diverse nemulțumiri la adresa directoarei, arată turdanews.net.

Ieri profesorii au fost pe punctul de a opri activitatea didactică, pentru a ieși în curtea liceului, la un protest spontan. În cele din urmă, însă, intenția nu s-a mai materializat, profesorii considerând că ar avea de suferit elevii. Pe acest fond, ei au decis azi să poarte banderole albe pe braț, intrând astfel în grevă japoneză.

Pe ușa celui mai important liceu din Turda a fost lipită o hârtie cu mesajul „Demisia”, pe fondul grevei japoneze în care au intrat azi profesorii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu