Închide

Profesorii clujeni s-au mutat cu protestul în fața Primăriei Cluj unde este așteptat premierul Nicolae Ciucă pentru semnarea contractului Magistralei de Metrou

ActualitateAdministrațieTop News by Luminiţa Silea - mai 25, 2023 0 263

O parte din cadrele didactice și pesonalul din educație clujean care au participat astăzi la un miting de protest în fața Prefecturii Cluj, acțiune care a început la ora 12.00, au mers în marș spre Primăria Cluj. Oamenii s-au postat pe trotuarul de vizavi de sediul Primăriei, în așteptarea premierului Nicolae Ciucă care urmează să soseasca aici pentru semnarea contractului la metroul din Cluj.

„Nu plecăm!”, „Nu renunțăm!”, „Haide, Boc, nu uitat care e profesia ta!”, au scandat cadrele didactice în fața Primăriei din Cluj.

Premierul Nicolae Ciucă este așteptat la Primărie pentru a semna contractul de proiectare și execuție pentru Metroul din Cluj. În sala de ședințe a Primăriei este pregătită ceremonia, cu nume și etichete, montate la masa ovală de ședință. Oamenii din Primăriei fac ultimile pregătiri pentru primirea delegației numeroase care urmează să participe la eveniment.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.