Închide

Procesul clujencei care și-a omorât copilul în bătaie se apropie de final, pronunțarea – peste câteva zile

ActualitateTop News by Mihai Prodan - sept. 04, 2020 0 158

foto captură video Pro TV

Procesul clujencei care și-a omorât copilul în bătaie în vara anului trecut se apropie de sfârșit: instanța ar fi trebuit să se pronunțe în urmă cu câteva zile, dar a amânat cauza.

Sonia Alb este clujeanca ce și-a omorât în bătaie unul dintre cei trei copii, în urmă cu un an, în iulie anul trecut. Procesul său a fost deschis în martie anul curent, și a avut șase termene. Cel final ar fi trebuit să aibă loc în 24 august, dar instanța a amânat pronunțarea pentru 8 septembrie, adică peste patru zile, marțea viitoare.

Sonia Alb se află în arest preventiv de mai bine de un an; în 3 august Tribunalul Cluj a prelungit cu încă 60 de zile măsura arestării preventive pentru inculpată, deținută în prezent în penitenciarul Gherla.

Amintim, un copil de nouă ani, Luca, a fost găsit mort la începutul lunii iulie anul trecut, într-o locuință din Cluj-Napoca, de către medicii chemați de urgență la fața locului de către mama acestuia, care l-a găsit fără suflare; aceștia au găsit urme de violență pe corpul său și au contactat Poliția care a descoperit că acesta fusese bătut de mama sa, atât de rău încât a decedat ca urmare a traumelor suferite. Moartea copilului a fost una violentă, au stabilit anchetatorii, în urma necropsiei. „În urma necropsiei, s-a stabilit că moartea copilului a fost una violentă, ca urmare a agresiunilor suferite”, au transmis reprezentanții Poliției Cluj. Mama acestuia a fost reținută 24 de ore și ulterior arestată preventiv, acuzată de violență în familie sub forma omorului calificat. Copilul avea doi frați, un frate geamăn și un alt frate de 12 ani, care au fost internați într-un centru al Direcției de Protecție a Copilului.

Citește și:

EXCLUSIV Un sistem bolnav a dus la moartea în bătaie a unui copil de 9 ani în Cluj de propria mamă. Detaliile incredibile din monitorizarea copiilor după ce au ajuns în grija mamei: pe hârtie în familie totul era perfect

A început procesul clujencei care și-a omorât copilul în bătaie

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.