Închide

Clujean rănit în atac sângeros în SUA, cu zeci de morți

Internațional by Actual de Cluj - oct. 02, 2017 0 504

Un clujean se află printre victimele tragediei din Las Vegas, unde zeci au fost uciși de un atacator care a deschis focul la un concert și a ucis zeci de persoane.
Luca Iclodean, un român stabilit în Statele Unite, a fost rănit în atacul armat care a provocat cel puțin 58 de morți și 515 de răniți. Tânărul de 23 de ani lucra pentru organizatorii evenimentului.

Mama tânărului a postat o poza cu el în spital și i-a rugat pe oameni să se roage pentru Luca.

”Nu postez de obicei lucruri personale, dar am nevoie de ajutor. Vă rog, rugați-vă pentru fiul meu Luca. A fost împușcat în Las Vegas. Acum, se află în operație, în stare critică, și am aprecia orice gând bun”, a scris Carmen Iclodean pe Facebook, citată de Pro TV.

Tânărul locuieşte de ani buni în Las Vegas şi lucrează acolo ca barman. După asaltul de la concert, mama sa a sunat de urgenţă în ţară.

UPDATE Carmen Iclozan notează, tot pe Facebook, că operația a decurs bine iar Luca e stabil. „Glonțul a mers prin ambii plămân și a zgâriat o vertebră. Chirurgul a trebuit să îndepărteze două treimi din plămânul său drept, e încă ventilat mecanic dar e în viață și e de așteptat să se recupereze în timp”, a explicat ea.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu