Închide

Principele Nicolae, la slujba de Înviere la Cluj

ActualitateTop News by Actual de Cluj - apr. 12, 2015 0 598

Principele Nicolae și-a petrecut noaptea de Înviere la Cluj într-un turneu în care principesa Margareta și principele Radu au sărbătorit la Chișinău, iar principesa Margareta – la Sinaia.

Principele Nicolae a reprezentat familia regală la slujba de înviere ținută noaptea trecută la Catedrala Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” din centrul Clujului, slujbă oficiată de mitropolitul Andrei Andreicuț.

În cursul acestei dimineți principele Nicolae a praticipat și la slujba de la catedrala Greco-Catolică din Cluj-Napoca, oficiată de episcopul Florentin Crihălmeanu.

„A fost o mare plăcere din nou să fiu alături de clujeni. Sărbători fericite!”, a transmis principele după slujba de azi, pe rețeaua de socializare Facebook.

„În ultimele două decenii, Familia Regală a participat la slujbe ale Sărbătorilor de Paște în arhiepiscopii și episcopii istorice, cum sunt cele de la Iași, Cluj, Craiova, Timișoara, Alba Iulia sau Galați, dar și în nou-create episcopii precum cele din Giurgiu, Madrid sau Deva”, precizează familia regală.

Ultima vizită oficială a principelui Nicolae la Cluj a avut loc în urmă cu puține săptămâni, când principesa Margareta și principele Radu au primit titlurile de clujeni de onoare, din partea Consiliului Județean. Înainte de aceasta principele a prezentat premiul Ducele de Edimburgh pe scena Casei de Cultură a Studenților din Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare