Închide

Primul refuz major pentru „U” Cluj! Sabău a vorbit de mai multe ori cu el, dar fotbalistul a ales altceva

Sport by Catalin Suciu - iun. 09, 2017 0 1290

Universitatea Cluj va juca în Liga a III-a, de unde speră să promoveze imediat în al doilea eșalon. „Vom avea o echipă foarte puternică, cred foarte mult că vom urca un nou eșalon”, a spus managerul lui „U”, Ioan Ovidiu Sabău.

În ultimele luni, Sabău a purtat discuții cu mai mulți foști jucători ai Universității Cluj, propunându-le să revină acasă și să se alăture proiectului început în vara trecută. Doi dintre cei mai importanți de pe lista sa sunt George Florescu și Răzvan Cociș.

Florescu e gata să revină din sezonul de B, dar Cociș a refuzat, cu toate că nu mai joacă de jumătate de an nicăieri. „Florescu cred că va veni, oricum voi mai discuta cu el. Răzvan are alte planuri, el vede puțin altfel lucrurile. N-a mai jucat, nu știu ce va face”, a spus Sabău.

Răzvan Cociș era așteptat să revină la Universitatea Cluj

Răzvan Cociș a evoluat în ultimii ani în Statele Unite ale Americii la Chicago Fire, până i s-a terminat contractul. În prezent nu mai joacă, însă mijlocașul n-are de gând să revină în România și a luat decizia să se stabilească definitiv în SUA.

INTERVIU Omul de sacrificiu

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare