Închide

Primii jucători care pleacă de la U Cluj după dezastrul din ultimele luni

Sport by Catalin Suciu - dec. 11, 2019 0 282

Universitatea Cluj a dezamăgit în acest an și începe să dea primii oameni afară. Potrivit clubului, primii care au plecat sunt patru fotbaliști străini și doctorul fără acte Alexandru Buza, prezentat drept specialist în medicină sportivă și în nutriție.

„Clubul nostru şi jucătorii Tiago Gomes, André Ceitil, Rafa Miranda respectiv Arnaud Guedj au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractelor. Odată cu ei s-a despărţit de “U” Cluj şi specialistul în medicină sportivă şi nutriţie, Alexandru Buza. Le mulţumim tuturor pentru munca depusă la Universitatea şi le dorim mult succes în continuare!”, a anunțat Universitatea Cluj printr-un comunicat.

E doar o listă preliminară. În perioada următoare se anunță alte disponibilizări la U Cluj, formație care se află pe locul 13, cu 25 de puncte strânse în 20 de etape. De altfel, U Cluj are nu mai puțin de zece partide încheiate la egalitate, cele mai multe din liga a II-a.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu