Închide

Primele transferuri anunțate de CFR după câștigarea campionatului

Sport by Actual de Cluj - mai 17, 2022 0 266

CFR Cluj va evolua în tururile preliminare ale Ligii Campionilor și se pregătește să-și consolideze o echipă puternică, capabilă să ajungă într-o grupă europeană, chiar în Ligă.

Mai mulți jucători importanți se află la final de contract și vor pleca din Gruia. Sigurjonson, Bilel Omrani sau Mateo Susic sunt doar trei piese pe care Petrescu a mizat, iar acum părăsi Gruia.

Dar campioana anunță transferuri importante. Potrivit președintelui Cristian Balaj, CFR a ajuns deja la un acord cu mai mulți jucători, unii cu expriență în competițiile europene.

„Am lucrat deja la transferuri. Aducem jucători titulari, unii dintre ei căpitani care au jucat la echipe de grupe europene. Au jucat meci de meci, care sunt căpitani la echipe din campionate străine. Vor veni şi jucători tineri, talentaţi. Sunt patru jucători din Coasta de Fildeş, după modelul Lacina Traore. Sunt jucători mai talentaţi decât a fost Traore când a venit la CFR Cluj. 

CFR Cluj este un club solid! Capitalul social este mai mare decât al primelor cinci echipe din Liga 1 adunat la un loc. Avem vreo 120 de milioane. Nu se punea problema ca gruparea să intre în faliment sau în insolvență dacă nu ar fi ieşit campioană. Datoria este către finanțatorul clubului, care a sprijinit necondiţionat echipa”, a spus Cristi Balaj la emisiunea „Fotbal Club”, la DigiSport.

În luna martie, CFR Cluj anunța transferul a 4 jucători sub 20 de ani, care au mers la echipa a doua.

  • Yeboah Emmanuel, atacant în vârstă de 19 ani din Ghana
  • Adjani Abdoul Kader,  mijlocaș central în vârstă de 18 ani din Coasta de Fildeș
  • Orman Davis, fundaș stânga în vârstă de 19 ani din Panama
  • Jah Mustapha,, atacant în vârstă de 18 ani din Gambia

Nici un comentariu

Scrie un comentariu