Închide

A doua ediție a Transylvania Open va fi organizată în acest an la Cluj, în toamnă, premii de un sfert de milion de dolari

SportTop News by Actual de Cluj - mai 17, 2022 0 114

A doua ediție a Transylvania Open va fi organizată în acest an la Cluj, în toamnă, anunță organizatorii.

Astfel, turneul va fi organizat între 8 și 16 octombrie și face parte din calendarul oficial al Women’s Tennis Association (WTA). Meciurile se vor juca în interior, în sala polivalentă BT Arena, și vor debuta cu două zile de calificări. ”Cluj-Napoca a fost anul trecut singurul oraș din Europa cu două turnee WTA: Winners Open și Transylvania Open”, spune directorul turneului, Patrick Ciorcilă. ”Amândouă au fost competiții care s-au bucurat de un real succes. Am primit multe aprecieri din partea oficialilor WTA și vom merge în continuare cu Transylvania Open. Este un turneu care cu siguranță va deveni o tradiție și care are toate șansele să crească. Anul acesta vom avea o nouă competiție puternică indoor, cu jucătoare de top și cu miză mare”. Datele au fost stabilite de oficialii WTA și au fost făcute publice recent. Afișarea calendarului pentru a doua parte a anului a fost decalată din cauza evenimentelor din Ucraina, care au influențat locul de desfășurare a unor turnee.

Anul trecut la Cluj au ajuns și două câștigătoare de Grand Slam, Simona Halep și Emma Răducanu. La turneul de tenis din Cluj s-a decis ultimul loc de la Turneul Campioanelor, câștigat de cea care a obținut trofeul Transylvania Open: Anett Kontaveit. Meciurile s-au jucat tot în Sala Polivalentă. În acest an la turneu concurează 32 de jucătoare la simplu și 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA și premii de în valoare de 275.000 de dolari.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare