Închide

Unul dintre cele mai mari evenimente de inovare din Europa Centrală și de Est – așa cum îl laudă organizatorii – va avea loc la Cluj

EducaţieTop News by Actual de Cluj - mai 17, 2022 0 150

Unul dintre cele mai mari evenimente de inovare din Europa Centrală și de Est – așa cum îl laudă organizatorii – va avea loc la Cluj, e vorba de Innowave Summit, care include și un concurs pentru startup-uri cu premii de un milion de dolari.

Primul eveniment regional din România pentru cel mai mare eveniment de startup – Startup World Cup. Câștigătorul va avea șansa de a concura cu cele mai bune startup-uri din lume pentru premiul de un milion de dolari.La concurs participă zece start up-uri iar competiția finală, cu premiul menționat, are loc în 30 septembrie la San Francisco. Startup World Cup este o conferință și o competiție globală care reunește startup-uri de top, investitori, antreprenori și manageri de clasă mondială. Organizația mamă a acestei competiții colaborează cu unele dintre cele mai mari conferințe și evenimente tehnologice din lume pentru a găzdui peste 60 de competiții regionale de startup-uri în America de Nord, Europa, Asia, America de Sud, Africa și Australia.

Innowave Summit este un eveniment organizat tradițional în Varna, Bulgaria, ce are loc pentru prima dată la Cluj-Napoca în acest an, fiind unul dintre cele mai mari evenimente de inovare din Europa Centrală și de Est, organizat de Forumul de Afaceri Bulgar (Varna), C-EDU Cluster of Education (Cluj-Napoca) și Municipiul Cluj-Napoca în parteneriat cu Municipiul Varna.

Concursul de la Cluj e jurizat de Marius Ghenea, Larry Biehl, Cristiana Bogățeanu, Florin Pop și Gheorghe Petrovai, și are loc între 18 și 20 mai, la Grand Hotel Italia.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu