Închide

Primarul din România care a tăiat panglica la inaugurarea unor WC-uri într-o școală

Sinteză știri naționale by Catalin Suciu - ian. 27, 2018 0 2202

Se întâmplă în România. Un primar face specteacol și se dă în spectacol la….. inaugurarea unui grup sanitar dintr-o școală.

Este vorba de edilul-șef din Piatra-Neamț, Dragoș Chitic.  Evenimentul inaugurării toaletelor a fost organizat cu fast, la Şcoala Elena Cuza din Piatra Neamţ, joi, 25 ianuarie. Conducerea unităţii a invitat autorităţi locale, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Neamţ şi părinţi ai copiilor, scrie adevarul.ro.

Pentru darea în folosinţă a toaletelor unde s-au făcut reparaţii şi modernizări, cu fonduri din bugetul local (42.000 de lei), conducerea şcolii a pregătit o festivitate deosebită care a inclus şi un moment de inaugurarea investiţiei. Primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic şi inspectorul şcolar adjunct Sorin Milea au tăiat panglica de la intrarea în toaleta renovată, apoi spaţiul a fost inspectat de invitaţii la eveniment.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.