Închide

Primarul din Florești se laudă cu lucrările la drumul de legătură Sud-Florești

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - feb. 28, 2018 4 1910

Printr-un comunicat de presă, primarul comunei Florești, Horia Șulea, anunță că se lucrează intens la centura ocolitoare de Sud, și că din această pricină este îngreunat accesul spre/dinspre o serie de zone precum stăzile Răzoare, Lăcrămiarelor, Narciselor.

„Se execută ample lucrări de infrastructură, inclusiv poziționare/extindere/reabilitare sistem de canalizare, iluminat public pe coridorul drumului, lucrări necesare pentru un plus de confort floreștenilor din zonele locuite adiacente traseului drumului. Administrația publică locală floreșteană înțelege situația cu care se confruntă locuitorii din zone, dar realizarea unei lucrări de anvergură nu se poate realiza fără o serie de inconveniente. Intervenția administrației locale în amenajarea traseului drumului de legătură este exclusă, întregul amplasament fiind predat executantului investiției. În perioada imediat următoare se va asigura o serie de căi de acces mai facile spre / dinspre zonele Răzoare, Lăcrămiarelor, Narciselor”, a transmis Primăria Florești.

Drumul de Legătură Sud Florești va avea  o lungime de aproximativ 2,7 kilometri. Drumul de ocolire a fost proiectat să aibă 11 podețe și două poduri, precum și două girații și trei intersecții. Vor fi incluse și două bretele de legătură cu DN1, una în zona Metro și una în zona Vivo. Carosabilul va fi de 2 x 3,5 metri. De asemenea, un trotuar va avea 1,5 metri, iar pe cealaltă parte va fi inclusă și o pistă de biciclete, lățimea ansamblului trotuar – pistă de biciclete fiind de 2 metri.

Finanțarea proiectului este asigurată de la bugetul local al comunei Florești, printr-o linie de finanțare de peste 47,6 milioane de lei.

4 comentarii

  1. Prea putin, prea tarziu … dar mai bine decat nimic.
    O centura e absolut necesara pentru fluidizare. Restul sunt masuri pe termen scurt, fara importanta majora pentru trafic.
    Tot in E60/Manastur da si varianta asta.

  2. Minciună sfruntată, ieri am mers la faţa locului pe str. Crizantemelor, Lăcrimioarelor, Narciselor, Răzoare, nici vorbă de muncitori, utilaje sau organizare de şantier. Am filmat la faţa locului pe toate aceste străzi. Şulea este un mincinos patologic! Cât îl mai suportă conducerea PNL Cluj pe „penalul” Şulea trimis în judecată pentru abuz în serviciu, riscând de la 2 la 7 ani de puşcărie?! Ce spune statutul PNL?

  3. Slab administrator al comunei si se vede cred ca nu e nici un dubiu,.o buna alternativa ar fi sa ne unim cu Clujul am avea alte perspective .parcari, transport.
    Nici in Cluj e numai roz dar e mai bine ca la Floresti.

Scrie un comentariu