Închide

Aqua Park în Cluj, lângă baza sportivă din Gheorgheni. Emil Boc a făcut anunțul în ședința de Consiliu Local

AdministrațieTop News by Catalin Suciu - feb. 28, 2018 0 12624

După comuna Chinteni, care a va construi un Aqua Park pe un teren de 6,6 hectare, prin finanțare de la Ministerul Turismului, Clujul vrea să facă ceva asemănător.

În ședința de Consiliu Local de miercuri, primarul Emil Boc a anunțat că se dorește construirea unui Aqua Park pe un teren de peste 12 hectare de lângă baza sportivă din Gheorgheni. Potrivit edilului-șef, în cele ce urmează se va face un masterplan, apoi autoritățile vor concesiuna terenul către o firmă privată pregătită să dezvolte proiectul.

Pe scurt, Primăria oferă terenul în concensiune, așteptând, în schimb, un potențial investitor care să construiască Aqua Park-ul.

Între altele, centrul ar urma să cuprindă două bazine de dimensiuni mari, unul acoperit, unul descoperit și mai multe tobogane, plus un loc pentru copii, la fel, cu bazine adaptate și locuri de joacă amenajate.

Consiliul Local a dat un vot de principiu.

Costurile totale s-ar ridica până la 30 de milioane de euro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.