Închide

Primarul din Florești, omul facebook-ului. Nu dă înapoi de la nici o ceartă

ActualitateSocialTop News by Cosmina Fernoaga - aug. 11, 2015 1 1957

Pentru floreșteni nu mai este demult un secret fapatul că primarul lor, Horia Șulea se exprimă aproape în fiecare zi pe facebook. Că s-a mai turnat un metru de asfalt pe o stradă, că nu știu cine a uitat sa-și lase mizeria în coșul de gunoi, că huliganii devastează cutare părculeț ori că țațele își lasă cojile de semnințe în stradă, pentru toate acestea și încă pentru multe altele, Șulea e zilnic pregătit să posteze mesaje. Și întotdeauna cu fotografii atașate, ca doar cineva trebuie să aibă timp să facă și acest lucru, și încă din diferite unghiuri, pentru ca mai apoi să le selecteze și să le încarce pe facebook. Și cum facebook-ul e facebook, inevitabil apar comentariile, de orice fel, din partea a tot felul de indivizi. Iar cum primarului Șulea nu-i place să dea înapoi, și cum nici n-a învățat să-și lase împiedicat orgoliul de statutul său de primar, discuțiile de pe pagina sa de facebook ajung, de multe ori, să frizeze ridicolul. Astăzi, edilul Șulea s-a întrecut pe sine apostrofând-o pe o localnică din Florești, mai rea de gură, cu: „doamnă nesimțită”. Și asta n-a fost tot. Vă selectăm aici o parte din discuție, cu mențiunea că Actualdecluj.ro a preluat propozițiile integral, cu tot cu greșeli gramaticale:

 

 • Horia Sulea Marya Babos, mai luati niste lectii de politete, de conduita, de vocabular, de limba romana si de mod de comunicare. Apoi reveniti! Am spus-o si o repet, nu voi face aici plecaciuni si vorba de lemn pt un vot. Spun ce gandesc si ce cred si nu ma voi abate de la acest principiu pt nimic!
  Like · Reply · 2 · 3 hrs
 • Marya Babos Nici nu trebuie si despre bunul simt asta nu stiu cui ii trebuie…
 • Horia Sulea Dupa cum se vede din comentariu si din poze, multi au nevoie de asa ceva!
  Like · Reply · 2 · 3 hrs
 • Marya Babos Mai ales zisul primar….
 • Horia Sulea Stimata doamna nesimtita, ati avut o parare, ati expus-o, ati primit raspuns. daca nesimtirea si impeertinenta dvs nu cunoaste limite, bunul meu simt spune STOP. Aveti chef de polemici de discutii de trei lei, de mojicii ieftine, faceti-le! Unde doriti dvs, dar nu aici! O zi buna!
  Like · Reply · 2 · 1 hr
 • Marya Babos Esti un nesimtit care ii strica imaginea Domnului Primar.si daca te credeai asa destept si incult nu vb asa urat si aveai bunul simt de prima data…si ar trebui sa iti masori cuvintele….NESIMTITULE…
 • Danitzuka Mircea CUM ITI PERMITI D-NULE PRIMAR SA SPUI CA AU RUPT EI GARDUL????? CUM??????? SAU CA AU RUPT UN BIET COPAC,CA FAC MIZERIE,CA-S NESIMTITI……??????? CUM ITI PERMITI????? EI SUNT DOMNI VINITURI DIN CLUJ,DE LA CIVILIZATIE !!!!!!!!!!!! CUM ITI PERMITI????? MAI BINE NU LA PERMITEA-TI SA SE MUTE IN FLORESTI,CA AM AVUT DE 1000 DE ORI MAI MULTA LINISTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Like · Reply · 1 · 24 mins
 • Horia Sulea Marya Babos, nu stiu cu cine aveti impresia ca vorbiti, dar va sugerez sa cititi, daca se poate, pe ce pagina va aflati. Oricum e greu a intelege ceva din ceea ce postati dvs. Asa ca e inutil ! In fata unei asemenea demonstratii de impertinenta, nesimtire si mojicie, dublata de un scris alambicat si anagramat, eu ma retrag!

 

 • author photo two

  Cosmina Fernoaga

  Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

  Scrie un comentariu