Închide

Primarul din Florești, Bogdan Pivariu, după rezultatele preliminare: “Votul vostru mă responsabilizează și mă motivează să continuăm munca începută acum 4 ani”

ActualitateAdministrațiePolitica by Actual de Cluj - iun. 10, 2024 0 108

Cu respect și recunoștință, primarul Bogdan Pivariu a mulțumit floreștenilor pentru că i-au încredințat un nou mandat de primar. El a promis că, în următorii patru ani, va continua proiectele pentru modernizarea Floreștiului.

“Votul vostru mă responsabilizează și mă motivează să continuăm munca începută acum 4 ani. În următorii patru ani, ne propunem să continuăm să modelăm Floreștiul într-o comunitate modernă, să implementăm proiecte menite să rezolve problemele cu care se confruntă comunitatea noastră și să creăm un mediu prosper și prietenos pentru noi toți. Știu că avem multe provocări de depășit, dar sunt convins că împreună avem și soluțiile potrivite. Îi felicit și pe ceilalți contracandidați. De mâine, vom continua munca începută acum patru ani, cu aceeași implicare”, a declarat primarul Bogdan Pivariu.

Potrivit Biroului Electoral Județean, primarul Bogdan Pivariu a fost ales pentru un nou mandat cu peste 54% din voturi (rezultate parțiale). Pe locul doi s-a clasat candidatul USR, Flaviu Udrea cu peste 21% din voturi.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu