Închide

Primarul Boc militează pentru folosirea tuturor resurselor nonmilitare pe care NATO și UE le au pentru a-l pune pe butuci pe Putin

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - feb. 25, 2022 0 300

Primarul Emil Boc a apreciat că din punctul său de vedre războiul din Ucraina a fost previzibil. Boc a mărturisit la ZIUA LIVE că l-a studiat puțin pe Putin și că a înțeles că are orgoliul rănit după destrămarea URSS iar acum suferă de o boală de putere.

“Era previzibil din punctul meu de vedere. L-am studiat puţin pe Putin. Am văzut contextul actual şi am înţeles boala de putere a lui Putin. Personalitatea lui Putin, plus orgoliul rănit în urma destrămării Uniunii Sovietice, m-au determinat să fac acea afirmaţie că era o chestiune doar de timp până Rusia ataca Ucraina. Sunt convins că ţinta lui Putin este instaurarea la Kiev a unui Guvern marionetă pro-rus care să-i faciliteze anexarea Ucrainei sau a unei părţi din Ucraina şi controlul asupra acesteia. Putin asta urmăreşte. El îşi doreşte să îl îndepărteze pe Preşedintele Ucrainei. Crede că doar aşa va face mai uşoară integrarea Ucrainei în Rusia. Cred că este extrem de periculos că omul este rupt de secolul în care trăim. El le-a transmis României şi Poloniei să vină să ia teritoriul pierdut din Ucraina. Religia de după Al Doilea Război Mondial a fost că nimeni nu se atinge de graniţe. Este un lucru fără precedent după cel de-al Doilea Război Mondial. Istoria ne arată că nu avem voie să facem niciun fel de concesie cu cei care promovează revizionismul, uitându-ne la ce s-a întâmplat cu Hitler. Trebuie folosite toate resursele nonmilitare pe care UE şi NATO le au, pentru a-l pune pe butuci pe Putin”, a declarat Boc la Ziua Live.

sursa foto: Michael Holmes/Twiiter

Nici un comentariu

Scrie un comentariu