Închide

Primăria nu cumpără nimic de Paște pentru clujeni. În schimb, avem meciul de tenis România – Maroc

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - mart. 30, 2018 0 1117

Primăria Cluj Napoca a ales să nu cheltuiască niciun ban pentru decorațiuni sau evenimente dedicate sărbătorilor de Paște. „Poate că se poartă la alte primării din țară, noi suntem de părere că banii trebuie îndreptați spre obiective mai importante. Nu considerăm că va fi cineva forte afectat dacă nu vom avea decorațiuni sau concerte în oraș în zilele de Paște. Și apoi, în Cluj Napoca se întâmplă o mulțime de evenimente și festivaluri pe tot parcursul anului, nu ducem lipsă de ele”, a informat viceprimarul Dan Tarcea.

Pe de altă parte, Primăria Cluj Napoca a alocat din bugetul local 675.000 de lei pentru organizarea, la Sala Polivalentă, a meciurilor de tenis România-Maroc (Cupa Davis) și România – Elveția (Fed Cup). Meciul România – Maroc se va disputa chiar de Paște, în 7-8 aprilie, în timp ce România – Elveția e programat în 21-22 aprilie.

De Florii și Paște în Cluj Napoca, Piața Avram Iancu, se mai desfășoară și un târg al meșterilor populari, începând din acest weekend și până în 6 aprilie.

Citiți și

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu