Închide

Primăria își trimite de luna viitoare toți angajații, peste 1000, să doneze sânge

SocialTop News by Catalin Suciu - aug. 29, 2018 0 234

Administrația locală vrea să dea un exemplu în privința necesității donării de sânge și își trimite toți angajații să doneze în luna septembrie. E bine de menționat că sunt peste 1000 de oameni.

Situație alarmantă în lunile de vară la Centrul Regional de Transfuzie Cluj, unde numărul donatorilor a scăzut vertiginos. Două apeluri publice au lansat cei de la centru fiindcă doar o treime din necesar a fost acoperit pe perioada verii. După ce Poliția Locală din Cluj a donat recent sânge, acum vine rândul Primăriei.

„Trebuie să încurajăm oamenii să doneze sânge pentru salvarea vieții umane. Vom face o activitate publică de donare de sânge. Și eu voi dona. Voi avea o discuție cu ei, cu oamenii și cu cei de la Centrul de Transfuzie, să vedem cum ne programează. E o chestiune de solidaritate și de spirit civic”, a spus Boc la emisiunea Dimineți în Realitatea de la Realitatea FM Cluj.

Boc vrea aplicație „ca-n Suedia” pentru a încuraja donarea de sânge

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu