Închide

Primăria Florești, bilanț în privința lucrărilor la drumurile locale

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mai 21, 2022 0 289

Edilul Floreștiului, Bogdan Pivariu, face un scurt bilanț privind infrastructura rutieră locală, anunțând că lucrările se derulează „permanent”. Pivariu spune că  tot mai multe zone din comună ajung să intre în procesul de modernizare sau asfaltare, „atât de necesar, pentru aducerea la standardele dorite a modului în care se desfășoară circulația rutieră”.

-În ultimele săptămâni au fost înlocuite rigolele de pe strada Cetății, au fost efectuate lucrări de asfaltare și ridicare la cote a căminelor de pe străzile Muncitorilor și Poligonului, s-au curățat rigolele spre satul Tăuți, zona biserică sat Tăuți.

-Tot în zona străzii Tăuțiului, înspre Mănăstire, s-a găsit cea mai potrivită soluție pentru lărgirea părții carosabile după asfaltare și au fost demarate lucrări de transformare a șanțurilor pluviale în rigole carosabil. S-a câștigat, astfel,  încă o lățime rezonabilă a drumului pentru ca circulația să se desfășoare în condiții mai sigure.

– De asemenea, au mai fost începute și finalizate asfaltări pe străzile Balastierei, Sportului, Gheorghe Doja, Sub Cetate.
Se refac prin asfaltare accesele din DN1 spre străzile secundare și se efectuează marcaje noi.

„Mulțumesc pentru răbdare și sper ca disconfortul creat să fie cât mai puțin resimțit de noi toți. Avem nevoie de modernizarea localității și de sprijinul și înțelegerea dumneavoastră”, a scris Pivariu pe contul său de facebook.

sursa foto: facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare