Închide

Primăria din Cluj vrea să modernizeze depoul de tramvaie cu 22 milioane de euro

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - mart. 21, 2019 1 450

Primăria din Cluj-Napoca vrea să bage milioane de euro în modernizarea depoului de tramvaie din capătul zonei industriale a orașului.
În capătul orașului Cluj-Napoca, în capătul platformei industriale a orașului, ar urma să fie turnate peste 20 de milioane de euro, în modernizarea depoului de tramvaie. Primăria din Cluj-Napoca cere acordul Consiliului Local pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai investiției, decizie ce ar urma să fie luată mâine.
Investiția a fost calculată la 101,5 milioane de lei, adică peste 22 milioane de euro. Cu acești bani ar urma să se modernizeze halele, să se consturiască o clădire nouă pentru dispeceratul Companiei de Transport Public, spațiul de garare a tramvaielor ar urma să fie modernizat și întreaga cale de rulare a tramvaielor ar urma să fie înlocuită. Banii urmează să vin în proporție de 85% de la UE prin Fondul European de Dezvoltare Regională, 13% din bugetul de stat iar 2% din vistieria proprie a municipiului.

 

Modernizare Depou Tramvaie Proiect HCL by actualdecluj on Scribd

Un comentariu

  1. aouleu taticule ce exprimari in articolul asta… „Primăria din Cluj vrea să modernizeze depoul de tramvaie cu 22 milioane de euro” (ar fi super sa-l modernizeze cu niste utilitati moderne, zic) … „vrea să bage milioane de euro” (expresie elevata, nu gluma) … „ar urma să fie turnate peste 20 de milioane de euro” (oare cu betoniera la toarna?)

Scrie un comentariu