Închide

Primăria Cluj, vârâtă într-un nou scandal de corupție? DNA a descins de dimineață și verifică câteva contracte

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - oct. 07, 2015 0 632

Procurori ai DNA – Serviciul Teritorial Cluj fac verificări, miercuri dimineaţă, la Primăria Cluj-Napoca, la Direcţia Tehnică, fiind solicitate copii după documente şi contracte încheiate între municipalitate şi SC Coral Impex, firmă care se ocupă de deratizare şi dezinsecţie.

Coral este cea mai longevivă firmă „abonată” la banii primăriei pe partea de dezinsecție, dezinfecție și deratizare a domeniului public și a încasat în 9 ani peste 15 milioane de euro de la bugetul local. Actualdecluj.ro a relatat despre relația fără licitație pe care firma o are în prezent cu primăria di Cluj-Napoca. Mai multe DETALII aici. 

Procurori de la DNA Cluj, însoţiţi de jandarmi, s-au prezentat, miercuri dimineaţă, la sediul Primăriei Cluj-Napoca, făcând verificări la Direcţia Tehnică a instituţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a declarat că un procuror din cadrul DNA Cluj a depus o cerere prin care solicită să i se pună la dispoziţie copii după hotărâri de Consiliu Local, contracte de prestări servicii, contracte de sponsorizare încheiate între municipalitate şi SC Coral Impex, firma care se ocupă de deratizare şi dezinsecţie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu