Închide

Primăria a acceptat majorarea tarifelor de taxi, însă cu mai puțin decât au cerut taximetriștii

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - apr. 01, 2022 1 328

Tarifele de taxi practicare în Cluj-Napoca vor crește, după ce Primăria a acceptat cerea taximetriștilor de ajustare a tarifelor ca urmare a scumpirii carburanților sau energiei electrice. Noile tarife urmează să fie discutate în vederea aprobării în ședința de Consiliu Local Cluj-Napoca din 4 aprilie. 

Primăria, prin comisia de prețuri de la nivelul instituției, a stabilit că prețurile maximale pentru serviciile de taxi din Cluj-Napoca vor crește de la 2,95 lei/km la 3,11 lei/km pe timp de zi și de la 3,25 lei/km la 3,43 lei/km pe timp de noapte.

Asociației de Monitorizare Taxi Transilvania a cerut majorare tarifelor ca urmare a creșterii tuturor prețurilor la nivelul economiiei româneșto, arătând că în oraș ultima majorare a prețurilor pentru serviciile de taxi s-a făcut în 2019.

Potrivit proiectului de hotărâre, Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania a solicitat majorarea prețurilor de la 2,95 lei/km la 3,25 lei/km pe timp de zi iar cele pe timp de noapte de la de la 3,25 lei/km la 3,55 lei/km.

Comisia de prețuri a Primăria a avizat ajustarea tarifelor, însă cu mai puțin decât a solicitat Asociația. Adică, 3,11 lei/km pe timp de zi și 3,43 lei/km pe timp de noapte.

(sursa: Primăria Cluj-Napoca)

Un comentariu

  1. bătaie de joc !apa in ochi s-au majorat cu 17 bani,faci 10 km si ai in plus 1.7 lei..vai de capul nostru .. toate dau scumpit cu zeci si sute de lei si ei majoreaza cu 17 bani rușine Primăria Cluj

Scrie un comentariu