Închide

Prima mutare oficializată de ”U” Cluj: Raul Costin a semnat pe două sezoane

Actual de ClujSport by Catalin Suciu - mai 30, 2014 0 234

Universitatea Cluj a ajuns la un acord pentru un contract valabil pentru următorii doi ani cu mijlocaşul central Raul Costin.

Costin

Ultima dată în Azerbaidjan, la Simurq, locul 7 în ediţia recent încheiată a campionatului din statul caucazian, Costin a evoluat în ţară pentru FC Vaslui, Dacia Mioveni şi FC Naţional. În tricoul moldovenilor, fotbalistul în vârstă de 29 de ani a atins cel mai bun punct al carierei, jucând peste 100 de meciuri, inclusiv în preliminariile UEFA Champions League şi grupele Europa League.

„Îi urăm să-şi continue parcursul bun al carierei şi în tricoul alb-negru, pe care să-l poarte cu mândrie. Mult succes, Raul!”, este mesajul postat pe site-ul oficial al clubului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.