Închide

Meci caritabil fără Rege? Hagi ar fi transmis că nu ajunge la Cluj pentru partida demonstrativă de sâmbătă

Sport by Catalin Suciu - mai 30, 2014 0 314

Naționala de Aur și echipa Universității din anii 90-95 urmează să se întâlnească sâmbătă pe Cluj Arena, într-o partidă demonstrativă ce are ca scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea unor copii defavorizați.

Afis MECI
Meciul va avea loc sâmbătă, 31 mai și va fi transmis de TVR Cluj. Un bilet costă 15 lei , pentru adulți, respectiv 3 lei pentru copii. În sectoarele VIP, tichetele se vând la prețul de 50 de lei. Toți banii adunați vor fi direcționați pentru continuarea lucrărilor la Așezământul Social pentru copii Sfântul Onufrie de la Mănăstirea Tăuși, pentru sprijinirea caselor de tip familial ale Centrului de Servicii Sociale Sfânta Veronica din comuna Dumbrava, județul alba, locuințe situate în apropierea Mănăstirii Dumbrava și care adăpostesc peste 100 de copii aflați în dificultate.
Vor fi, însă, câteva absențe notabile din cele două tabere. Adrian Falub și Cristi Dulca nu vor putea onora invitațiille. Primul este angrenat cu ASA Târgu Mureș în lupta pentru promovare, iar Dulca este plecat din țară. Marele absent se preconizează a fi chiar liderul naționalei de aur, Gheorghe Hagi. Regele ar fi anunțat în ultimul moment că are „de rezolvat anumite probleme” și nu va putea ajunge în Cluj, a precizat un organizator al evenimentului.

Nici Zoli Iasko nu va ajunge la eveniment, la fel ca și Ioan Ovidiu Sabău.

Naționala de Aur: Bogdan Stelea, Fane Preda, Belodedici, Dorinel Munteanu, Adrian Ilie, Daniel Prodan, Costel Gâlcă, Viorel Moldovan, Jean Vlădoiu, Tibor Selymes, Iosif Rotariu, Constantinovici, Leo Grozavu.
„U” Cluj ’90-’95: Vasile Mare, Cristi Pojar, Feri Dican, Radu Szabo, Alin Bănceu, Marius Popescu, Marius Predatu, Zanc Călin, Zoltan Ritli, Vasile Brătianu, Ovidiu Maier, Horaţiu Cioloboc, Valentin Şandru, Dorin Zotincă, Vasile Jula, Flavius Moldovan, Voica, Olariu, Claudiu Sălăgan, Gherman, Meszaros. Antrenori: Remus Câmpeanu şi Remus Vlad.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.