Închide

CFR și-a adus un fundaș central din Portugalia: “Am venit să fac performanță, am primit un contract bun la Cluj”

Sport by Catalin Suciu - iun. 01, 2014 0 301

Echipa din Gruia l-a transferat pe fundașul Jaime Simoes, de la Beira-Mar, echipă care evoluează în liga a doua din Portugalia.

Simoes

foto: maisbeiramar.com

Fotbalistul a semnat un contract pe trei sezoane. „Am semnat pentru că vreau să fac performanță. Am stat 6 ani la Beira-Mar, plus încă doi ani de juniorat, tot aici. M-am format ca jucător și ca om , dar a venit timpul să fac un păas în față. Sunt sigur că mă voi integra rapid, iar portughezii de la CFR mă vor ajuta”, a comentat jucătorul.

 

Simoes a jucat 40 de partide în sezonul trecut la Beira-Mar, bifând încă 6 apariții în Cupa Portugaliei. Fotbalistul era considerat unul dintre cei mai importanți jucători ai grupării porugheze.

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare