Închide

Președintele României, Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Unirii Principatelor

ActualitatePolitica by Catalin Suciu - ian. 24, 2018 0 511

„Sute de mii de români au protestat, în 2017 și 2018, pentru o țară stabilă și prosperă, pentru o justiție independentă și eficientă. La fel ca acum un secol, spiritul națiunii este viu. Manifestațiile pașnice arată o față frumoasă a societății de azi, o Românie care știe ce vrea, care nu abdică de la valorile fundamentale. Românii vor o guvernare decentă și eficientă”, a afirmat miercuri presedintele Klaus Iohannis, în discursul de Ziua Unirii Principatelor.

„Mesajul peste timp al Unirii Principatelor se regăsește în spiritul, în energia și în determinarea socială de a ne urma destinul european”, a mai afirmat șeful statului.

„Când au existat conducători responsabili, iar aspirațiile românilor s-au constituit într-un proiect comun, atunci România a fost un stat puternic. Când ambițiile conducătorilor primează, țara stagnează”, a mai precizat el.

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu