Închide

Președintele ADR, clujeanul Sabin Sărmaș, infectat cu Covid-19

ActualitateSănătate by Actual de Cluj - sept. 30, 2020 0 562

Clujeanul Sabin Sărmaș, numit anul trecut de premierul Ludovic Orban în funtea Autorității pentru Digitalizarea României (ADR), a fost depistat cu infecția Covid-19, acesta fiind internat într-unul din spitalele suport SARS-CoV2 din Cluj Napoca.

Conform unui comunicat transmis de instituție, nu doar Sărmaș a fost testat pozitiv, ci încă doi angajați din structura de conducere a ADR.

„În cursul zilelor de 29 și 30 septembrie, trei persoane cu funcții de conducere în cadrul ADR au fost depistate pozitiv cu COVID-19. În regim de urgență, au fost informate toate departamentele din cadrul instituției și au fost luate toate măsurile care se impun în relația cu autoritățile competente, precum și măsurile de protecție pentru colegi și colaboratori. În prezent, în cadrul Autorității pentru Digitalizarea României, angajații își desfășoară activitatea în regim mixt – prezență fizică și telemuncă, cu respectarea dispozițiilor legale”, se precizează în comunicatul transmis de ADR.

Potrivit informațiilor Actual de Cluj, președintele ADR, Sabin Sărmaș, are simptomele specifice virusului însă fără a prezenta complicații.

Vom reveni cu detalii pe marginea acestui subiect.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare