„Domnul Cioloș are pensie specială. Să plătească”, a comentat Ciolacu, reamintind că subiectul Roșia Montană s-a născut pentru că trebuia să fie inventat un nou partid.

„De ce a apărut Roșia Montană? Ca să apară un partid politic: Uniți Salvăm Roși Montantă. Oamenii au fost scoși în stradă și apoi s-a transformat în Uniți Salvăm România și așa am avut un nou partid al cărui lider era Dacian Cioloș”, a comentat Marcel Ciolacu.

El arată că după ce a ajuns Cioloș premier s-a grăbit să introducă Roșia Montană în UNESCO, deși toți avocații avertizau că România va pierde procesul cu Gabriel Resources.

„Domnul Cioloș a fost cel care s-a grăbit să trimită proiectul Roșia Montană la UNESCO. Când a venit Viorica Dăncilă premier a amânat procedura cu UNESCO pentru trei ani, dar apoi a venit Ludovic Orban și a zis că trebuie depus imediat. Eu am promis că voi pune la dispoziția anchetatorilor absolut toate documentele, iar cei responsabili să fie trași la răspundere. Banii trebuie recuperați”, a spus Ciolacu.