Închide

BMW intră în Cluj, printr-un joint venture cu NTT Data, pentru a dezvolta soluții IT. Acesta va angaja 250 de oameni până la finalul anului

EconomieTop News by Actual de Cluj - mart. 05, 2024 0 360

BMW Group şi NTT DATA Romania anunță că semnează un contract de joint-venture. Acestava fi înfiinţat la Cluj-Napoca. Orașul, cunoscut ca centru universitar, „oferă un ecosistem puternic pentru inovaţie, cu antreprenoriat solid, companii de tip start-up şi un număr mare de talente pe scena tech”, transmit partenerii. Acest lucru creează un potenţial ridicat de creştere pe termen lung a joint-venture-ului. Se preconizează că joint-venture-ul va angaja aproximativ 250 de dezvoltatori de software până la sfârşitul anului 2024. Companiile transmit că intenţionează să crească la câteva mii de angajaţi până în 2027.

BMW Group şi NTT DATA colaborează într-o gamă largă de proiecte de peste 30 de ani. Semnarea contractului de joint-venture marchează următorul pas important în acest parteneriat.

Amprenta globală în IT şi dezvoltarea de software

BMW Group a avansat deja în digitalizarea întregii companii şi a proceselor sale interne şi externe. De câţiva ani, huburile IT şi software din Germania, SUA, Africa de Sud, India, Portugalia (joint-venture Critical TechWorks) şi China (LingYue Digital IT Co. Ltd. şi BA TechWorks) au consolidat competenţa în software a producătorului premium. Ele contribuie semnificativ la dezvoltarea şi operarea soluţiilor IT inovatoare pentru BMW Group. Un total de peste 9.400 de angajaţi din întreaga lume lucrează deja în domeniul IT şi al dezvoltării software pentru BMW Group şi joint-venture-urile sale.

Despre NTT DATA Romania

NTT DATA Romania ocupă o poziție-cheie pe piața IT, furnizând o gamă variată de servicii și soluții pentru clienții din diverse industrii. Cu accentul pus pe inovație, calitate, performanță și satisfacția clienților, compania rămâne în fruntea progreselor tehnologice, sprijinind creșterea și succesul clienților la nivel local și global.

Parte a Grupului NTT DATA, cu clienți în peste 50 de țări, compania îmbină acoperirea globală cu avantajul tehnologic și expertiza locală. Această sinergie facilitează progresul clienților și al societății spre digitalizare.

Cu o prezență solidă în principalele centre universitare din România, NTT DATA se mândrește cu o echipă diversificată de profesioniști și oferă o gamă completă de servicii în domenii precum dezvoltarea și mentenanța aplicațiilor, servicii de infrastructură, soluții cloud, transformare digitală și outsourcing. Această diversitate a competențelor permite satisfacerea nevoilor clienților, cât și implementarea cu succes a inițiativelor IT complexe din industrii variate, precum automotive, producție, financiar, retail, telecomunicații și altele.

Avand o acoperire globală, cât și expertiză locală, NTT DATA Romania este partenerul preferat pentru afacerile care doresc să utilizeze tehnologia pentru creștere și inovație.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu