Închide

Premieră pentru România la deschiderea oficială Untold: bal mascat pregătit de DJ-ul german Claptone alături de 100 de dansatori pe Cluj Arena

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - aug. 03, 2022 0 252

O reprezentație unică a fost pregătită de organizatori pentru deschiderea oficială a festivalului Untold, pe Cluj Arena. DJ-ul și producătorul german Claptone, „artistul cu masc” va oferi fanilor, alăti de 100 de dansatori, un bal mascat, în premieră pentru România, spectacol în care și participanții vor primi sute de măști pentru a intra în atmosfera de poveste de la festival.

Ceremonia de deschidere este prezentată de STEP APP, unul dintre partenerii festivalului. Tot în 4 august, arta modernă întâlnește tehnologia blockchain pe mainstage-ul festivalului Untold, cu un moment care oferă mixul perfect între un producător talentat, una dintre cele mai cunoscute artiste din cultura mainstream și folclorul vibrant românesc. Pe 4 august, Strămoși, prima serie românească NFT, prezintă pe Cluj-Arena: David Ciente, Irina Rimes și Surorile Osoianu.

Pe lângă balul mascat care va marca deschiderea oficială a festivlaului, joi, 4 august, participanții vor fi așteptați în perimetrul de peste 23 de hectare al festivalului de
personaje fantastice, acrobați internaționali, animatori, majorete, dansatori veniți din România, Franța, Olanda, Marea Britanie, Germania sau Ucraina, parade și spectacole cu foc sau leduri și multe alte surprize. Vor încânta publicul Trupele Golden Trees (România), Flying Traveler (Germania), Fantasy Trees (Olanda), White World (Franța), Hummingbirds, Light Balance (Ucraina) și Red Priestesses (Marea Britanie).

Toți artiștii și acrobații vor face o paradă veselă și plină de culoare în tot perimetrul festivalului Untold până la mainstage în prima zi a festivalului, 4 august.

Organizatorii Untold au pregătit și o serie de activări, cu zone de relaxare, de mâncare și băuturi, o replică reală a unui celebru lanț de restaurante va fi disponibilă în festival, sesiuni de makeup, studio de tatuaje, experiențe VR, scene și workshop-uri tematice sau walking act-uri cu membrii White Walkers (România), Magic Puppet, The Alchimist, Bubble Emilia sau Sun, Nature, White Queen, Queen of Hearts.

„De la petreceri tematice la experiențe unice realizate în colaborare cu partenerii festivalului, precum sesiuni de meet & greet, serviciu de food delivery direct în festival, pentru a nu rata niciunul dintre artiștii favoriți, totul este pregătit pentru a transforma zilele de festival în momente memorabile. Cele patru zile de festival vor fi ca o plimbare în carusel, iar fanii pot vedea pe Aleea Stadionului monopostul Red Bull Racing cu mașina de racing și pot da o tură în simulator. Un tonomat în care fanii descoperă premii cool, experiențe, meet & greets sau un backstage tour sunt la o încărcare distanță prin cardul Visa, iar cei îndrăgostiți de festival pot dormi direct în Tinny Houses amplasate pe tărâmul magic al festivalului, de Mobexpert. Aflat în premieră la Untold, brand-ul ceh Kozel lansează o invitație pentru participanții la festival, un moment live pe mainstage cu band-ul Damian & Brothers. Pădurea din Parcul Central va fi teritoriul acrobațiilor și a spectacolelor la înălțime. Jongleriile cu foc și leduri colorate sunt la rândul lor de nelipsit. În fiecare seară de festival, trupa Amaris Agni, cu adevărați magicieni ai focului, va face show-uri live combinate cu o serie de coregrafii impresionante și va colora întunericul cu mișcări uimitoare de dans, puse în lumină de leduri. Fanii se vor încărca cu energie bună alături de echipa de cheerleading Knights of Transyvania CCS Cluj-Napoca. Toate aceste experiențe pot fi admirate de sus, din roata fantastică înaltă de 30 de metri, care oferă o panoramă impresionantă asupra universului Untold, precum și asupra orașului Cluj-Napoca. Fanii pot trăi momente speciale și în caruselul veseliei și al copilăriei”, mai anunță organizatorii.

 

Peste 30 de designeri români vor participa la ediția din acest an a Untold în cadrul DESIGNERS’ NEST.  „În zona de fashion, fanii festivalului pot afla ce le prezic astrele de la binecunoscutul Mercur Retrograd, dar pot afla și secretele unei poze de instagram de la unul dintre cei mai renumiți fotografi de la noi, The Storyalist.
La cornerul RetroFuture, Alina Ceușan își asteaptă fanii vineri și sâmbătă. Tot în Designers’ Nest, fanii festivalului pot găsi, în premieră, colecția specială UNTAMED
creată de echipa UNTOLD. Organizatorii pregătesc și zone cu artiști de hairstyle, make-up și tatuaje temporare. Participanții au astfel ocazia să fie răsfățați cu coafuri, împletituri și machiaje speciale de festival”, arată organizatorii Untold.

Campania ,,Romania all Inclusive”, marca Untold, revine cu peste 50 de destinații și experiențe care te ajută să descoperi farmecul autentic românesc. Astfel, în perioada 4 august – 30 septembrie, persoanele care își doresc o vacanță la noi în țară pot intra pe platforma untold.com/rai pentru a-și alege destinația. Din acest an, partener principal al campaniei România all Inclusive este Extasy, singura aplicație din România dedicată experiențelor. Utilizatorii care rezervă o vacanță pe siteul Untold pot beneficia de un bonus de 50 de lei în aplicația Extasy.

Untold va fi cel mai sigur loc public din România. UNIQA este asiguratorul oficial al festivalului și susține siguranța tuturor participanților la eveniment, astfel încât aceștia să se poată bucura din plin doar de experiențele de festival, fără nicio grijă.

Ceremonia de închidere pe mainstage va fi realizată de Lost Frequencies, duminică, 7 august. DJ-ul și producătorul belgian va avea un show special însoțit de artificii și lasere ce vor umple cerul. Scena principală va fi închisă luni dimineață de Tujamo. Cei care vor dori să continue petrecerea se pot muta la scena Galaxy, unde Fehrplay va închide festivalul cu un show special, cu producții video din metaverse. Acest moment este prezentat de STEP APP.

Untold este unul dintre cele mai mari festivaluri din lume și în 2022 a fost plasat pe locul 5 în top festivaluri mondiale, potrivit companiei Viberate. A șaptea ediție are loc între 4 și 7 august, în Cluj-Napoca. Festivalul își deschide porțile joi, 4 august, de la ora 14:00.

Sursă foto cover: Claptone Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu