Închide

Premieră la Untold Festival. Un avion Boieng pregătit pentru festivalieri în București

ActualitateFestival by Actual de Cluj - iul. 19, 2016 0 469

O călătorie magică cu avionul pentru 140 de festivalieri, asta au pregătit organizatorii Untold Festival pentru ediția din 2016. Dar și variante de călătorie cu autocarul din 6 orașe ale țării – București, Brașov, Timișoara, Iași și Baia Mare și Constanța – spre Cluj-Napoca.

Pachetul de călătorie se numește Untold Travel Experience și oferă variante de călătorie pentru festivalieri prin care atmosfera plină de magie promisă la a doua ediție a festivalului este recreată de la plecare, pe timpul călătoriei, până la sosirea în inima Transilvaniei.

Pachetul pentru avion este intitulat The Cloud Rider. Contra 300 de euro, dus întors, festivalierii pot veni cu avionul de la București, la Cluj-Napoca (tur-retur). „Un Boieng cu 140 de locuri, este charterul UNTOLD cu plecare de pe Aeroportul Internațional Otopeni din București, în noaptea de 3 spre 4 august, la ora 00.10 și cu întoarcere în noaptea de 8 spre 9 august la ora 02.10. Zborul durează 60 de minute, însă festivalierii vor simți atmosfera magică pe tot parcursul călătoriei. La aeroport vor fi întâmpinați de personaje magice, iar în aer, experiența muzicală va urca la un alt nivel. Pe tot parcursul zborului, INNA va fi cea care va întreține petrecerea de la 8.000 de metri altitudine”, au anunțat organizatorii.

Pachetul de călătorile cu autocarul este intitulat The Tarmac Eater. Autocarele vor porni din șase orașe mari ale țării, spre Untold Festival, la Cluj-Napoca. „La bordul autocarului, THE TARMAC EATER pornește petrecerea din șașe orașe mari ale țării: București, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov și Baia Mare. 8 autocare vor porni în zilele de 3, 4 și 5 august și vor oferi pe tot parcursul drumului, fanilor UNTOLD, experiențe incredibile și surprize pline de magie. The Tarmac Eater te aduce și înapoi acasă luni, 8 august”, au menționat organizatorii.

Călătoria dus-întors cu autocarul costă 200 de lei pentru cei care se îmbarchează din București, 190 lei pentru cei care vin din Iași, 180 lei pentru cei care vin din Timișoara, 170 lei pentru cei care vin din Brașov, 130 lei pentru cei din Baia Mare și 250 de lei pentru cei care vin la Untold de la mare, din Constanța.

Potrivit organizatorilor au rămas foarte puține locuri disponibile la cele două tipuri de călătorii oferite de Untold, spre Cluj-Napoca (tur-retur). Rezervările se pot face pe http://www.tui-travelcenter.ro/untold.

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca TOP 5 DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO alături de alți peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: AFROJACK, FAITHLESS, PAROV STELAR, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu