Închide

Tot noi, dar într-un loc nou: actualdecluj.ro!

Opinie by Cosmina Fernoaga - apr. 15, 2014 14 2187

Cinci oameni, cinci suflete mari care am construit istoria Ziua de Cluj ne aflăm astăzi în fața unei noi mari provocări. După ce am pus punct – unul mare și irevocabil, capitolului „ziulica”, care a însemnat aproape 10 ani din viața noastră, vă anunț pe toți că în acest moment suntem mai determinați ca oricând să o luăm de la capăt!

job5

Așadar, Cosmina Fernoagă, Kristina Reștea, Luminița Silea, Cătălin Suciu și în curând Mihai Prodan devenim oficial echipa Actualdecluj.ro!  Sunt convinsă, prieteni dragi, că v-ați așteptat cu toții să dezvălui motivele pentru care echipa Ziua, mă rog, esența ei sau ce a mai rămas din ea, a ales să demareze un nou proiect media. N-am o problemă să admit că am ajuns în acest pas și pentru că am fost împinși, oarecum, de la spate, dar, vă pot asigura că la cum evoluau lucrurile, mai devreme sau mai târziu tot s-ar fi ajuns aici. Noi toți cinci prea ne-am identificat cu acest ziar și era clar că era nevoie să se adune destule neplăceri ca să putem să ne desprindem singuri de ceea ce am construit cu atât de multă pasiune. Dar n-avem cum să fim supărați pe trecutul nostru frumos! Ziua de Cluj va rămâne, mai mult ca sigur, un brand în zona media, iar noi ne declarăm mulțumiți că ne numărăm printre cei care au contribuit la formarea lui. Păstrăm această satisfacție, ne înarmăm cu mult entuziasm și mergem mai departe! Consider că era normal să ajungem la un moment dat și în această postură,  de a ne propune să creștem un nou produs media. Experiența și entuziasmul nostru ne obligă să facem acest lucru! Suntem încă foarte tineri și cred că mai avem multe de spus în presa clujeană. Suntem mai dornici, mai energici ca niciodată și pășim înainte cu convingerea că presa poate fi făcută doar de către ziariști, de oameni ca noi care știu să-și facă meseria cu dăruire, fără a se abate în vreun fel de la principiile și normele profesiei! Puterea noastră constă în echipă și am certitudinea că în cel mai scurt timp, Actualdecluj.ro va deveni un adevărat reper în Cluj, în materie de informare, pe absolut orice domeniu. Ne cunoaștem între noi, cu bune și cu rele, știm de ce suntem capabili și vrem să vă garantăm că noi vom face, în continuare, ceea ce știm să facem cel mai bine, presă de calitate! În ultimele zile am primit sprijin și încurajări din direcții complet neașteptate, iar acest lucru îmi confirmă, încă o dată dacă mai era nevoie, că munca noastră din ultimii ani se bucură de recunoaștere, că nu ne-am spetit în zadar! În mod special trebuie să le mulțumesc unor prieteni, deosebit de toleranți, adevărați samariteni! Se știu ei.

 

 

 

14 comentarii

  1. Felicitări pentru determinare. Și mult succes! Și-un sfat: când vi se pare că nu mai aveți răbdare și nu mai vedeți nicio luminiță, mai lăsați să treacă puțin, că apare ea! Spor și succes!

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.