Închide

Pregătiri de amploare pentru concertul Depeche Mode de la Cluj: 600 de oameni în echipa de organizare. Vezi ce restricţii de circulaţie se impun în zona stadionului

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 17, 2017 0 778

Încep lucrarile de amenajare pe stadionul Cluj Arena pentru concertul Depeche Mode de la finalul săptămânii. Şi se pare că e mult de lucru: peste 160 de oameni din echipa locală şi echipa turneului vor fi pe stadion, urmând ca în ziua evenimentului de pregătire să se ocupe peste 600 de persoane, anunţă organizatorii.

Concertul din 23 iulie e primul în Cluj-Napoca al trupei, acesta fiind totodată ultimul show din segmentul european al turneului Global Spirit de promovare a celui mai recent album. Potrivit organizatorilor, scena pe care va performa legendara trupă va avea aproximativ 50 de metri lăţime şi alţi 20 de metri adâncime, fiind decorată cu ecrane uriaşe pe care vor rula proiecţii pregătite de fotograful Anton Corbijn, un apropiat al trupei, recunoscut pentru efectele vizuale spectaculoase din turneele Depeche Mode.

Nu doar scena reprezintă însă un punct important în desfăşurătorul pregătirilor pentru duminică, precizează organizatorii, ci si zona de backstage care îi va găzdui pe cei 3 membri ai trupei şi echipa lor. Martin Gore si Andy Fletcher vor fi, ca de obicei, colegi de camera, iar Dave Gahan va avea propia lui cabină. Artistul rămane consecvent în preferinţe, optând pentru un decor minimalist, în culori neutre, cu mult negru. În caz că vă interesează detalii de culoare: Dave preferă ca inclusiv ceştile de cafea, prosoapele, draperiile şi chiar ciocolata să fie negre.

În ceea ce priveşte intrarea la concertul de duminică, accesul se va face începând cu ora 17:00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 17:30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 19:30, în deschiderea show-ului Depeche Mode, va cânta Maya Jane Coles, DJ şi producător din Marea Britanie, Depeche Mode urmând să îşi înceapă concertul în jurul orei 20:45.

Ca urmare a pregătirilor de pe Cluj Arena vor fi aplicate şi restrictii de circulaţie:

În perioada 17 – 25 iulie, intre orele 23:30 – 04:30, pe Splaiul Independentei, de la intersecţia cu Strada Uzinei Electrice până la intersecţia cu Strada George Coşbuc, circulaţia va fi oprită.
Pe 23 iulie, între orele 10:00 – 24:00, pe Aleea Stadion, circulaţia va fi oprită.
Pe 23 iulie, între orele 17:00 – 24:00, pe strada George Coşbuc, de la intersecţie cu Strada Cardinal Iulia Hossu, până la intersecţia cu Splaiul Independenţei, circulaţia va fi oprită.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare