Închide

Povești studențești, un nou episod. Răzvan Greu și visul de-a ajunge mare

Sport by Catalin Suciu - nov. 10, 2015 0 188

E unul dintre numele care, în 2012 și 2014, completau lista selectă a juniorilor medaliați cu aur și argint, iar de câteva etape încoace golurile sale în tricoul primei echipe ridică în picioare fanii de pe Cluj Arena.

Universitatea e la trei puncte distanță de primul loc care asigură prezența în play-off, ocupat acum de FC Brașov, după o serie excelentă de trei victorii consecutive, fără gol primit, performanță la care a contribuit și Răzvan Greu. “Am muncit foarte mult ca să ajung aici, la Universitatea. Am făcut multe sacrificii și am așteptat această șansă de a juca la echipa mare. Vrem să o ducem pe “U” Cluj în play-off, fiindcă avem o echipă talentată, care e capabilă să ajungă departe. Vom lupta împreună pentru fanii noștri. Mă bucur foarte mult că am reușit să legăm trei victorii, aveam nevoie de ele pentru moralul echipei. Faptul ca nu am primit nici un gol trebuie sa ne dea mai multă încredere pe viitor. “Mister” Mihai Teja gândește bine antrenamentele, iar filosofia sa ne ajută să progresăm”, spune Greu, cel care atunci când nu e pe gazon se delectează în fața televizorului, la meciurile Barcelonei, formația sa preferată.

“Vrem 6 puncte cu Oradea și Chindia”

Săptămâna aceasta se anunță extrem de încărcată pentru Universitatea, care miercuri, în cadrul unei etape intermediare, va primi vizita celor de la FC Bihor, urmând ca sâmbătă să joace tot pe teren propriu, contra Chindiei Târgoviște, formație pe care în vară o învingea chiar în fieful acesteia.  “Este o săptămână foarte încărcată pentru noi, dar sperăm să câștigăm aceste două meciuri și să-i facem fericiți pe fanii noștri. Sunt sigur că putem realiza lucruri frumoase cu această echipă tânără a Universității. Dacă ne ajută Dumnezeu, sper ca după aceste două meciuri sa ajungem pe loc de play-off. Vrem să dovedim că suntem un grup valoros, capabil să facă performanță”, a adăugat Greu pentru site-ul oficial al clubului.

CV

Răzvan Greu

Data și locul nașterii: 16.03.1995, Tg. Mureș
Înălțimea / greutatea: 1,75 m / 69 kg
Post: Mijlocaș
Număr: 23
Echipe la care a mai evoluat: CS Mioveni
E student al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA), din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în anul I.
Goluri înscrise: 2 (câte unul cu Olimpia Satu Mare și FC Caransebeș)

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu