Închide

Golgheterul CFR-ului, pe radarul unor cluburi din vest. „Pot veni ofertele, eu mă gândesc acum doar să rămân la CFR”

Sport by Catalin Suciu - nov. 10, 2015 0 368

Autor a 10 goluri în acest sezon, Cristian Lopez conduce topul celor mai buni marcatori din România, fiind  surpriza plăcută din Gruia, la formația care în vară îl pierdea pe Tade, golgheterul ultimului sezon.

Venit din Liga a III-a din Spania, Lopez s-a adaptat rapid, iar reușitele sale au atras deja atenția unor cluburi din Spania. Fotbalistul nu se gândește, însă, la plecare. Cel puțin nu acum. „Nu e niciun secret în jocul meu, e doar munca și modul în care mă antrenez, nimic mai mult. Încerc să nu păcălesc pe nimeni, îmi fac doar treaba așa cum cred eu. Traversez o perioadă bună, îmi doresc să fiu în aceeași formă, ba chiar mai bună și dau totul pentru echipă”, a spus Lopez pentru actualdecluj.ro.

Atacantul a vorbit și despre viitorul său pe plan profesional: „e important , dar îmi place foarte mult să trăiesc momentul, iar acum mă simt excelent.  Golurile mele contează, dar pun pe primul loc punctele noastre. Aș vrea să câștigăm fiecare meci, mă gândesc și la peformanța mea, dar echipa contează cel mai mult.Eu discut în fiecare zi cu agentul meu, dar nu vreau să vorbesc acum de oferte, de interesul unor cluburi, mă simt bine la CFR, suntem o familie și asta-i cel mai important”,  a mai punctat jucătorul.

CFR Cluj ocupă în acest moment locul 9 (21 de puncte), dar o poate egala pe Dinamo , care e pe 5, în cazul în care își va recupera la TAS cele 6 puncte cu care a fost penalizată la începutul campionatului.

 

 

INTERVIU A crescut urmărindu-l pe idolul Ronaldo, “adevăratul” Ronaldo. Apoi s-a antrenat cu Raul și Casillas și a venit în România să ia titlul cu CFR Cluj: “Vom fi surpriza campionatului!”

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu