Închide

Polițiștii din Cluj fac percheziții în dosar de înșelăciune, fals și uz de fals, o grupare a închiriat fictiv cabane, prejudiciu de 23.000 lei, doi reținuți

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 16, 2021 0 289

Polițiștii din Cluj fac percheziții în dosar de înșelăciune, fals și uz de fals, o grupare a închiriat fictiv cabane, prejudiciu de 23.000 lei, doi tineri au fost reținuți.

Doi tineri, de 20 și 28 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore în urma perchezițiilor. Aceștia sunt cercetați într-un dosar penal de înșelăciune, falsuri privind identitatea și uz de fals. Ancheta a fost deschisă la Cluj iar perchezițiile au avut loc la București, Râmnicu Vâlcea și în județul Argeș. ”Din cercetări a reieșit că, în perioada 31 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, cei în cauză ar fi indus în eroare persoanele vătămate, prezentând diferite anunțuri pe un site. Prin intermediul anunțurilor, ar fi oferit spre închiriere cabane, despre care persoanele bănuite ar fi susținut că se află în zone turistice din județele Cluj, Alba și Hunedoara. Sub pretextul închirierii cabanelor respective, aceștia ar fi încasat diverse sume de bani, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ 23.000 de lei”, au arătat anchetatorii. În plus, pentru încheierea contractelor de închiriere a spațiilor de cazare, tânărul de 28 de ani s-ar fi folosit de identități false.

Amintim, recent o clujeancă a depus plângere după ce a fost înșelată cu un anunț fictiv prin care era scos la vânzare un tractor inexistent. Citește și:

Un tânăr de 26 de ani din ”Hackerville” a vândut un tractor inexistent pe un site, o femeie din Cluj l-a plătit cu mii de euro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu