Închide

Poliția municipiului Cluj-Napoca s-a mutat pe Corneliu Coposu, în chirie, plătește 10 euro/mp

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 27, 2019 0 2962

Poliția municipiului Cluj-Napoca  se mută de mâine în sediu nou, renovat cu bani europeni. La aceeași adresă se mută și secția 1 de Poliție și serviciul Arme, explozivi și substanțe periculoase din subordinea Inspectoratului Județean de Poliție.

Clădirea se află pe strada Corneliu Coposu 167 iar de mâine, spun reprezentanții Poliției, cetățenii sunt așteptați să vină la noul sediu dacă doresc să depună sesizări, plângeri sau alte documente la structurile menționate. Clădirea a fost reabilitată și amenajată printr-un proiect cu finanțare europeană depus în cadrul Programului Operațional Regional.

Clădirea e una închiriată de către IPJ Cluj; i-am întrebat pe reprezentanții instituției dacă cetățenii au mijloace mai la îndemână decât să se deplaseze până în capătul orașului, pe strada Corneliu Coposu, dar nu există alternative. ”Dacă vor să depună o plângere da, trebuie să vină pe Corneliu Coposu”, spun aceștia. Nu s-au găsit variante mai apropiate? ”Acolo s-a găsit spațiu suficient pentru lucrători”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare