Închide

Piezișa, fieful studenților din Cluj, focar de infecție cu coronavirus, a fost instituită zonă de siguranță specială. ”Au izbucnit câteva focare, de la petrecerile care se organizează acolo”

SănătateTop News by Actual de Cluj - oct. 15, 2020 0 3773

Strada Piezișă din Cluj-Napoca, fieful studenților din cel mai mare centru universitar din țară, a ajuns să fie focar de coronavirus și a fost închisă. Pe stradă patrulează echipaje ale forțelor de ordine.

”A fost instituit zonă de siguranță specială începând de ieri, avem un dispozitiv impresionant de forțe de ordine care patrulează în permanență”, spune prefectul Mircea Abrudean. ”Strada Piezișă e focar de infecție în Cluj-Napoca. Acolo au izbucnit câteva focare, de la petrecerile care se organizează acolo. Oamenii stau în grupuri, terasele sunt extrem de mici și nu poate fi vorba de distanțare”.

Abrudean spune că strada Piezișă, deși nu e singurul loc cu grad de risc din municipiu, ”este cel pe care l-am identificat ca cel mai important”.

În Cluj au fost înregistrate azi un număr record de infecții cu noul coronavirus, peste două sute, mai exact 227, cele mai multe din țară după București și cele mai multe din Cluj de la izbucnirea pandemiei, în primăvara acestui an.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu