Închide

Pieton accidentat grav de o mașină. Autorul a fugit de la locul accidentului și e căutat de Poliție

Actualitate by Catalin Suciu - apr. 23, 2018 1 911

Accident grav în această dimineață, pe strada Corneliu Coposu.  Un pieton a fost lovit de o mașină și a fost resuscitat de un echipaj de urgență.

Autorul accidentului a fugit de la locul accidentului și acum este căutat de Poliție. Accidentul s-a produs pe strada Cornelui Coposu, în apropiere de școala de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan.

Pietonul se află în stare foarte gravă. Poliția îl caută acum pe conducătorul auto și face un apel către toți cetățenii care pot furniza informații. Autorul accidentului conducea o mașină marca Opel Vectra, culoare gri metalizat cu numărul BV – 88 – SBA. Cei care au informații, sunt rugați să sune la cea mai apropiată unitate de poliţie sau la 112.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare