Închide

Petrescu, în sfârșit mulțumit după o victorie: „Cei din apărare au făcut un meci perfect după pauză. Acolo a fost cheia.”

Sport by Catalin Suciu - oct. 23, 2020 0 96

Se întâmplă rar ca antrenorul CFR-ului să-și laude echipa după un succes. Succesul cu ȚSKA Sofia din deplasare (2-0) din grupele Europa League, l-a mulțumit pe deplin.

„A fost primul meci ca antrenor în Bulgaria, împotriva unei echipe foarte, foarte bune. Ne-au dominat la început, dar am scăpat. Până la pauză, echipa mai bună a fost ȚSKA, trebuie să recunoaștem. A fost o victorie mare. Vor avea un cuvânt greu de spus la calificare, au și ei șansa lor, credeți-mă.  Ne-a pus în dificultate valoarea adversarului. În campionatul românesc nu avem așa adversari. Nu e ușor să vii la Sofia și să câștigi. Ați văzut, fanii i-au împins de la spate. Ăsta a fost motivul datorită căruia au început bine. Am spus, nu e corect că ei au avut suporteri și noi nu avem, dar asta e”, a declarat Dan Petrescu la „Digi Sport Special”.

„La pauză le-am spus că trebuie să ridicăm toți nivelul, să facem pressing sus. Cei din apărare au făcut un meci perfect după pauză. Acolo a fost cheia. Plus Ciprian Deac, care ne ajută foarte mult când bate corner sau fază fixă. E o victorie mare, credeți-mă. Când muncești și stai o oră pe teren să muncești în plus, e normal să vină rezultatele. Deac poate mai mult, n-a fost bine fizic, dar îl ajută execuțiile mereu. Tot ele ne-au adus victoria și azi.  De obicei dădea gol Vinicius, dar Rondon, alt atlet desăvârșit, a dat gol. El merită! E un profesionist, dă randament oricând îl bagi, titular, rezervă”, a mai spus antrenorul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.