Închide

Petrescu enumeră motivele decăderii CFR-ului: Meciuri prea multe, accidentări, probleme interne

Sport by Actual de Cluj - mai 20, 2023 0 183

Printre motivele prin care Dan Petrescu (55 de ani) justifică rezultatele sub așteptări ale lui CFR Cluj din acest sezon se numără și volumul mare de meciuri jucate de echipa sa. Pentru a-și întări ideea, „Bursucul” a apelat la o comparație cu AS Roma, proaspătă finalistă în Europa League.

„E prima oară în ultimii ani când echipa nu mai are șanse matematice la titlu cu două etape înainte de final. Nu este ceea ce ne-am dorit, dar s-au întâmplat mult prea multe lucruri în 2023. De la numărul foarte mare de meciuri… Citeam după meciul Romei că se plângeau că au jucat 55 de meciuri în acest sezon și le este foarte greu, că au multe accidentări. Noi nu avem lotul Romei, dar am jucat 60 de meciuri. Ăsta este principalul motiv. Au mai fost Cupa României și Europa, a fost foarte greu pe 3 fronturi. Am alergat după 3 iepuri și n-am prins niciunul.

Am avut ghinioane cu accidentări. Nu știu dacă ați văzut declarația lui Guardiola înainte de meciul cu Real. A spus că la meciurile importante ai nevoie ca cei mai buni jucători ai tăi să fie sănătoși și să intre pe teren. El i-a avut pe toți și s-a văzut. Acesta a fost al doilea lucru care ne-a penalizat în acest an.

Plus greșelile mari de arbitraj din primele 7 meciuri din play-off. În al optulea n-a fost nicio greșeală decisivă”, a transmis Petrescu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu