Închide

Peste 69.000 de spectatori, în cea de-a doua zi a festivalului UNTOLD. Gheorhe Zamfir, recital memorabil pe scena festivalului

ActualitateFestivalTop News by Actual de Cluj - sept. 11, 2021 0 477

Cei peste 69.000 de participanți din cea de-a doua zi a festivalului au trăit magia UNTOLD la scena principală alături de artiști precum Martin Garrix, Fedde le Grand, Paul Van Dyk, Parov Stelar, dar și Gheorghe Zamfir.

De asemenea, trupa Vama a încântat publicul UNTOLD cu piesele sale cunoscute, dar și cu un moment inedit de DJ SET, cu Tudor Chirilă în prim plan.

Martin Garrix a pregătit un show special, cu surprize dedicate fanilor veniți din peste 100 de țări ale lumii. Acesta l-a avut alături de el pe scenă pe Tinie Tempah, artist apropiat al festivalului și bun prieten al DJ-ului și producătorului olandez. Martin Garrix a declarat că a fost o reîntâlnire mult așteptată cu fanii UNTOLD și că de fiecare dată când ajunge la Cluj-Napoca simte energia specială a publicului pe care nu o întâlnește nicăieri altundeva în lume.

RECITAL MEMORABIL GHEORGHE ZAMFIR PE  MAINSTAGE-UL UNTOLD / MAESTRUL S-A ÎNTÂLNIT CU MARTIN GARRIX

O altă apariție memorabilă, cu o încărcătură emoțională puternică pentru români și nu numai, a fost recitalul oferit de cel mai mare naist al lumii, maestrul Gheorghe Zamfir. Maestrul a avut o scurtă întâlnire, înainte de spectacolul său, și cu DJ-ul numărul 3 al lumii, Martin Garrix, care și-a exprimat admirația și aprecierea pentru munca și talentul său. Asocierea lui Gheorghe Zamfir cu festivalul UNTOLD are un scop nobil. Una dintre cele mai mari dorințe ale muzicianului este aceea de a pune bazele primei Academii Internaționale de Nai Gheorghe Zamfir, festivalul UNTOLD fiind implicat în promovarea acestui proiect. 

„De mult timp aveam în minte această idee: o școală pentru a dărui noii generații de muzicieni cunoștințele mele și un loc unde tinerele talente să poată studia; cred că lucrurile bune se întâmplă la timpul lor. Când tinerii apreciază și susțin proiectele viitoarelor talente la scară mare, înseamnă că societatea este sănătoasă și visurile noastre devin visurile lor. Multe mulțumiri excepționalei echipei și participanților de la Untold, pentru contribuția la realizarea Academiei Internaționale de Nai ! Proiectul meu a devenit proiectul vostru, visul meu a devenit visul vostru!”, a declarat maestru Gheorghe Zamfir.

ARTIȘTII DE LA SCENELE GALAXY ȘI ALCHEMY AU FĂCUT SENZAȚIE

DJ-ul Ethylen, Claptone Daytime Show, Mahony, Seth Troxler, și Jamie Jones B2B Loco Dice au urcat pe scena GALAXY în a doua zi de festival. La ALCHEMY, artiști români și internaționali precum Grasu XXL, Deliric X Silent Strike, Amuly, The HolyGood Gang -Robert Graur, Cabral Ibacka- Faibo X, Wilkinson DJ Set & MC AD-APT sau Dirtyphonics au făcut un show spectaculos. Pe toate celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști. 

Sursa Foto: Untold

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare