Închide

Peste 56.000 de participanți în prima zi de Untold. La centrele medicale acreditate din toată țara au fost depistate 14 persoane infectate din cei 6600 de oameni care s-au testat ca să poată intra la festival

ActualitateFestivalTop News by Actual de Cluj - sept. 10, 2021 0 327

Deschiderea oficială a festivalului Untold a fost marcată cu focuri de artificii și povestea universului din acest an, Luna – The Rise. Peste 56.000 de oameni au trecut în prima zi pragul tărâmului plin de magie Untold, după cum au anunțat organizatorii. S-a stat la cozi la intrarea în festival, mai ales datorită măsurilor stricte de securitate pentru accesul participanților, însă atmosfera din prima seară a fost pe măsură. Chiar artiștii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionați de scena principală, dar și de căldura și energia cu care au fost primiți de public, au transmis organizatorii. Din cele 6600 de persoane care s-au testat în centrele acreditate ale festivalului, 14 au fost depistate pozitiv cu Covid-19 și nu li s-a mai permis accesul în festival, însă organizatorii le-au transferat abonamentele pentru a putea participa la ediția din 2022.

 

 

„Măsurile implementate de către organizatorii Untold în acest an sunt cele mai ample măsuri aplicate până acum la evenimente în Europa. În acest sens, accesul la festival se face exclusiv în baza Certificatului Digital UE COVID-19 sau a testării rapide în centrele medicale acreditate de festival . În plus, ca o extra măsură de siguranță și minorii de peste 7 ani se supun triajului epidemiologic, la fel și cei care, având vârsta recomandată de vaccinare, nu au ales să își facă vacccinul. Din toate cele peste 6600 de persoane testate la cele 28 de centre medicale din întreaga țară, acreditate Untold, 14 persoane au fost depistate pozitiv cu virusul COVID-19. Toate cele 14 persoane depistate pozitiv în centrele medicale nu s-au mai deplasat spre zona festivalului și au urmat protocolul medical prestabilit de autorități. Abonamentele lor au fost anulate pentru ediția din acest an și au fost transferate pentru ediția de anul viitor a festivalului”, au anunțat organizatorii Untold.

Cei mai așteptați artiști din prima seară au fost rapperul american Tyga, producătorul american DJ Snake, Steve Aoki, dar și DJ-ul german Tujamo. Acesta din urmă a fost prezent la toate cele 5 ediții ale festivalului, iar aseară a declarat că cele 2 ore petrecute pe scenă, au fost cele mai impresionante ore din viața lui.„Eu și Untold avem o relație specială încă din primul an. Sunt foarte rare aceste legături între un artist și un festival. Sincer să fiu, nu știu cum s-a întâmplat și de ce s-a întâmplat această relație specială, dar cred că e un lucru extraordinar, pentru că a venit și a decurs natural. Aprecierea din România este incredibilă, aproape ireală. Oamenii sunt atât de drăguți și sunt atât de fericit că i-am revăzut. Voi fi mereu recunoscător pentru asta, pentru că probabil e cel mai bun moment din viața mea, iar fanii fac totul posibil, așa că sunt foarte fericit! ”, a declarat DJ-ul german, Tujamo.

Pe scena principală a urcat și Benny Benassi care a făcut stadionul Cluj Arena să vibreze, iar Delia, pe lângă show-ul ei de la mainstage a urcat și a făcut un moment special cu Steve Aoki. Celebra coloană sonoră a serialul Casa del Papel s-a auzit live pe mainstage-ul festivalului.

Momentul „Cake me!” a fost unul dintre cele mai așteptate momente ale serii. Tinerii aflați în primele rânduri au făcut pancarde cu acest mesaj și au așteptat ca Steve Aoki să arunce cu cele 12 torturi.

Show-urile lui Tyga, Tujamo și Steve Aoki , au putut fi urmărite live pe pagina de Facebook si pe canalul de Youtube UNTOLD, precum și pe TikTok.

DJ-ul și producătorul belgian, Lost Frequencies le-a făcut o surpriză fanilor aflați aseară în fața scenei Alchemy. Acesta a urcat pe scenă alături de Netsky pentru celebra piesă “Here
with you”. Lost Frequencies va urca și pe mainstage-ul UNTOLD sâmbătă, 11 septembrie. Tot pe scena Alchemy au urcat aseară și Șatra B.E.N.Z., DOC și Caspa. Pe scena Galaxy a urcat
aseară Nina Kraviz, Pan-Pot și Cellini. Pe toate celelalte scene au concertat alți peste 50 de artiști.

sursa foto: Untold Festival Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu