Închide

Candidații la președinția USR PLUS, Dacian Cioloș, Dan Barna și Irineu Durău sunt la Cluj, într-o amplă dezbatere ce vizează președinția și viitorul partidului

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - sept. 10, 2021 0 408

USR PLUS se pregătește de Congresul pentru desemnarea noii conduceri a partidului, astfel că cei trei candidați Dan Barna, Dacian Cioloș și Irineu Darău sunt la Cluj, vineri, într-o amplă dezbatere pe tema alegerilor interne și a viitorului partidului.

„Suntem în fața dumneavoastră, într-o dezbatere live organizată de filiala județeană Cluj a USR PLUS. Dezbaterea precede apropiatele alegeri interne pentru stabilirea conducerii la nivel național al partidului”, transmit reprezentații USR PLUS Cluj.

Dezbtarea de la Cluj între candidații anunțați la președinția USR PLUS se desfășoară într-un context de criză, când miniștrii partidului tocmai au părăsit Guevernul de coaliție, conducerea anunțând că îi retrage sprijinul politic premierului liberal Florin Cîțu. De asemenea, USR PLUS alături de AUR au depus o moțiune de cenzură pentru demiterea premierului Cîțu, demers ce a fost boicotat de liberalii premierului, cu sprijin din partea PSD.

Congresul USR PLUS va avea loc în 2 octombrie, cu câteva zile după Congresul PNL.

La dezbaterea de vineri participă membrii de partid ai USR PLUS, dar are acces și presa. Dezbaterea este transmisă și pe contul de facebook al organizației USR Cluj (https://www.facebook.com/partidulusrplus/videos/268677381743662).

Revenim cu informații pe marginea acestui subiect.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.