Închide

Boc laudă rigoarea de la Untold după prima zi de festival. Scenă principală spectaculoasă, ținute excentrice, vip-uri de-ale casei și îmbrățișări lungi la petrecerea din întâia noapte

ActualitateAdministrațieFestivalTop News by Actual de Cluj - sept. 10, 2021 0 3514

Primarul Emil Boc s-a declarat impresionat de rigoarea de la Festivalul Untold în ceea ce privește permiterea accesului participanților odată cu deschiderea porților evenimentului. Boc a făcut și propria estimare a numărului participanților, 30.000 în prima zi arătând că, la 2 și jumătate, când a plecat spre casă, atmosfera era echilibrată.

În prima noapte de festival au concertat pe scena principală spectaculoasă pregătită de organizatori Tujamo, DJ Snake, Benni Benassi sau Steve Aoki, în tandem cu artificiile, jocul de lasere și momentele de animație incluse în program cu mesaje de bun venit pentru fani în tărâmul poveștii din 2021.

 

„Am fost şi eu în prima seară, am văzut că au fost cam 30.000 de oameni în festival, ceea ce este mult pentru prima zi şi ce m-a impresionat a fost rigoarea cu care s-a intrat în festival. S-a stat cam 1 oră, 2 ore la coadă şi eu nu am intat până nu mi-a verificat certificatul european de vaccinare şi asta m-a bucurat enorm. Pe la 2 jumătate am plecat şi încă era atmosferă echilibrată, te bucuri de bucuria tinerilor”, a declarat edilul Emil Boc, invitat la ZiuaLive.

Odată cu anunțarea pe rețelele de socializare a ajungerii în festival, participanți la festival au arătat că un astfel de eveniment se gustă și mai bine, mai ales în contextul pandemiei și al retricțiilor care s-au luat în România și în Cluj anul trecut.

„Parcă altfel simt starea de bine după stările trecute (de alerta, de urgentă, proaste, tâmpite, nesimțite și alte epitete ce nu ma caracterizează)”, s-a exprimat un participant. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gorbenko Igor (@titan13a)

 

Pe stradionul Cluj Arena, în zona VIP, un obișnuit al evenimentului, designerul Cătălin Botezatu s-a îmbrățișat cu prieteni în spiritul aceleiași stări de bine sau bucurie pentru lipsă a restricțiilor. Cu un alt prieten al festivalului, Cabral, momentul a fost prelungit și însoțit de fotografii care au surprins revederea în cadrul unei petreceri.

Scena principală înaltă de 28 de metri, cu elemente 3 D printre care și luna (Luna – The Rising), cea care veghează anul acesta participanții, a fost extrem de apreciată și fotografiată de cei care au venit și au petrecut pe stadionul Cluj Arena în prima zi de festival.

Pe arenă s-a purtat chiar și mască, nu doar de către forțele de ordine care veghează la ediția din 2021 a evenimentului, s-au afișat haine scumpe de firmă, ținute excentrice și s-a petrecut până târziu în noapte.

Reprezentațiile artiștilor Tujamo, DJ Snake, Benni Benassi sau Steve Aoki au fost intercalate cu artificii și mesaje de bun venit pentru fani, jocuri spectaculoase de lasere, confetti sau reprezentații ale trupelor de teatru stradal care participă la festival.

La trei și ceva dimineața, cel mai asaltat stand cu mâncare din festival unde se stătea la o coadă serioasă era cel al Fornetti.

(lorandpleiner – A început Untold 2021, un festival care are aceași atmosferă pozitivă ca și în anii trecuți)

sursă foto: Instagram bru2s27, audrey.obh, piticu21

(kartal.ro – Eram obișnuiți ca @steveaoki să închidă festivalul, de data asta l-a început)

Reprezentații cu foc pregătite de trupele invitate la festival au captat atenția publicului în celelalte zone ale festivalului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Csabi Varga (@csabivarga)

Vineri, în cea de-a doua zi a festivalului, vor urca pe scena principală Martin Garrix, Fedde le Grand sau Paul Van Dyk.

Organizatorii au mai informat că  peste 1.600 de oameni, din peste 10 țări au lucrat pentru a asigura producția festivalului. La ediția din acest an există o limită pe zi de participanți, 75.000. Vor veni oameni din circa 100 de țări la eveniment.

sursa: worldwideravefam

Nici un comentariu

Scrie un comentariu