Închide

Peste 5 ani de închisoare pentru un turdean acuzat de camătă, șantaj, violare de domiciliu și răzbunare pentru ajutorul dat justiției

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 17, 2023 0 91

Tureanul Covaciu Ioan Bertzi, de 24 de ani, a fost arestat preventiv în 14 iulie 2022, fiind acuzat de mai multe fapte de natură penală: răzbunare pentru ajutorul dat justiției, camătă, șantaj și violare de domiciliu.

Acesta a fost trimis în judecată după ce în cursul anilor 2021-2022, acesta ar fi dat bani cu camătă mai multor persoane, fiind vorba de sume cuprinse între 50 și 2.000 de lei, iar pentru a-și recupera banii, tânărul ar fi procedat la amenințări cu acte de violență. De asemenea, în data 22 iunie a.c., acesta ar fi pătruns în imobilul unui bărbat din municipiul Turda, pe care l-ar fi amenințat cu acte de violență pentru faptul că a sesizat organele de poliție.

Ieri Judecătoria Turda s-a pronunțat în acest dosar, pe toate capetele de acuzare, iar turdeanul a primit o pedeapsă de 5 ani 4 luni şi 10 zile închisoare. Pe lângă această pedeapsă, el a primit și alte interdicții, în raport cu persoanele vătămate. Decizia poate fi atacată cu apel, arată turdanews.net.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu