Închide

Incident la penitenciarul Gherla, un deținut a fost tăiat pe față cu un cuțit artizanal, 4 deținuți au fost duși în alte închisori

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 17, 2023 0 160

Un incident în urmă căruia un bărbat a fost rănit s-a produs la Penitenciarul Gherla.

Potrivit instituției, la data de 10 martie 2023, în jurul orei 14.10, a avut loc o agresiune în curtea de plimbare, unde se aflau mai multe persoane care erau arestate preventiv. La un moment dat, una dintre acestea a fost agresată fizic cu un cuțit confecționat artizanal.

Ca urmare, au fost luate imediat măsurile ce se impun. Agentul supraveghetor a dispus persoanelor private de libertate să înceteze actele de agresiune.

Persoana privată de libertate agresată a fost extrasă din curtea de plimbare și prezentată de urgenţă la cabinetul medical, unde s-a constat o plagă tăiată în zona feţei, de aproximativ 6 centimetri, arată gherlainfo.ro.

A fost anunţat Serviciul de Urgenţă 112, care a sosit în jurul orelor 14.20 și a transportat persoana privată de libertate la Spitalul Municipal Gherla. Aici i-a fost suturată plaga tăiată. Apoi victima a fost prezentată la UPU Spitalul Militar Cluj-Napoca, unde a fost stabilizată și i s-a administrat tratamentul necesar, pentru ca apoi să fie internată la Spitalul Penitenciar Dej.

Pentru menţinerea siguranţei locului de deţinere, patru dintre persoanele private de libertate implicate în incident au fost transferate în alte unități penitenciare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare