Închide

Percheziții la Cluj în locuințele a trei persoane bănuite de contrabandă cu alcool și tutun, anchetatorii au confiscat sute de litri de alcool și zeci de mii de țigări

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 14, 2021 0 133

Percheziții la Cluj în locuințele a trei persoane bănuite de contrabandă cu alcool și tutun, anchetatorii au confiscat sute de litri de alcool și zeci de mii de țigări.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Cluj au indisponibilizat și ridicat cantitatea de 710 litri de alcool etilic și peste 48.000 de țigări, după percheziții ieri la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă cu tutun şi alcool. În urma activităților desfășurate și documentării activității infracționale, un bărbat de 60 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. ”Din cercetări a reieșit faptul că în perioada mai-septembrie a.c., patru persoane, cu vârste cuprinse între 50 și 65 de ani, ar fi deținut și comercializat țigarete de contrabandă și produse alcoolice neaccizate pe raza județului Cluj”, spun anchetatorii. Țigările confiscate erau aduse din Ucraina.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare