Închide

Percheziții la Cluj în amplu dosar de fals, uz de fals și alte infracțiuni în rețea de falsificare de documente, inclusiv pemise de conducere

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 18, 2022 0 172

Percheziții la Cluj în amplu dosar de fals, uz de fals și alte infracțiuni.

Perchezițiile sunt derulate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. În total e vorba de 23 de percheziţii domiciliare, în județele Alba și Cluj, la persoane bănuite de fals, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. ”Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi întocmit, în fals, diverse documente, precum permise de conducere și certificate de competență profesională, pe care le-ar fi pus la dispoziția unor persoane, contra unor sume de bani”, spun anchetatorii.

Nu mai puțin de 22 de persoane vor fi duse la audieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba. Perchezițiile au loc cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Alba, plus polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare