Închide

Pe Șulea l-a apucat curățenia. Aștepta epidemia

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mart. 14, 2020 0 425

Gunoiul și noroiul trenează de luni de zile pe marginile străzilor din Florești, fără să-l fi sensibilizat în vreun fel pe primarul Horia Șulea. Era nevoie de o epidemie ca să se trezească din amorțeala iernii și să ordone curățenie. Și nu orice curățenie. Șulea se laudă că a propus, „și s-a și apobat”, ca dezinfectarea trotuarelor și a străzilor să se facă cu o soluție pe bază de clor.

„Avem o nouă măsură de prevenție în lupta împotriva COVID-19 la Florești. Am propus vineri o măsură importantă Comitetului Local pentru Situații de Urgență, iar plenul acestuia a acceptat-o. Începând din vineri seara, străzile și trotuarele mai ales, vor fi spălate cu o soluție ce conține dezinfectant pe baza de clor. E vorba de domeniul public, de un spațiu pe care îl folosim cu toții. Suntem convinși ca menținerea curată și dezinfectarea străzilor și trotuarelor este o măsură care ne va ajuta în această luptă. Dacă mâine dimineață veți simți un oarecare miros de clor, să nu va speriați, este de la dezinfectarea trotuarelor și a străzilor”, a comentat Șulea pe pagina de facebook.

Edilul Floreștiului le mai transmite localnicilor că nu trebuie să se panicheze, dar că „fiecare dintre noi trebuie să ținem cont de această pandemie și să respectăm o serie de reguli, mai ales cele privind igiena personală, a mâinilor în special, și să evităm aglomerațiile. Și, la fel de important este să fim onești, să avem încredere în autorități”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare